Sissel Gjerland Ekra
Jeg er først og fremst sanger. Alle andre sangrelaterte gjøremål springer utfra gleden ved å synge og skape uttrykk. Jeg skriver musikk selv i tillegg til å tolke alt fra religiøse folketoner, irske og engelske folketoner, viser, popklassikerer, m.m.
Kunstperformance -Butterfly Spirit
Butterfly Spirit - Det Sårbare Mennesket- En Kunstperformance av og med meg og Glasskunstner Aino Jensen.Galleri Osebro Porsgrunn 20. aug. 2016

Vevringutstillinga 23. -25, sept. 2016
 
Laboratoriet okt. 2016

Juni 2017:
Venter på svar fra Mental Helse Norge - spennende om de får alle  midlene de søker om på vegne av Butterfly Spirit.
Da blir det turné ...
Sagt etter performance :  
"Det var ubehagelig bra.....
Minnenes Dans
Et prosjekt i regi av Panta Rei Danseteater og Den Kulturelle Spaserstokken - sammen med danser Rachel Blomberg og harpist Runi Wold Kristiansen.
CD-en Butterfly Spirit
I nov 2014 kom albumet Butterfly Spirit med 10 låter signert meg selv. Det ble et meditativt, melankolsk uttrykk i en blanding av pop,vise, jazz i spedd litt folk og elektronisk. CDen er til salgs hos Iskasen Libris på Kongsberg men kan også bestilles direkte fra meg.
Songen om Haukedalen
Våren 2013 kom Songen om Haukedalen ut som et musikalsk postkort i CD form. Dette er historia om ein vakker sang og ein vakker dal i Sunnfjord. Medvirkende er gitarist,musiker og arrangør Odd Gunnar Frøysland. Cden er til salgs flere steder i Sunnfjord. Du kan også bestille den direkte fra meg. Coveret er innholdsrikt og vakkert med bilder og historikk fra Haukedalen og om songen opphavsmann, Sigurd Nesse.
Sommerkonsert
Kongsberg Kirke 5. mars 2017
Vevringutstillinga 2016
Katalog 2016
Vevrining katalogbilde
Show More
Sommerkonsert